Oosterwolde – Firma Nota – Keuken en Interieurbouw houdt zaterdag 11 november van 10.00 tot 15.00 uur een open dag. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen in de werkplaats waar onder andere de nieuwe kantenlijmmachine wordt gedemonstreerd. Ook de showroom is geopend.

Marcel Nota bij de nieuwe kantenlijmmachine. Het biedt het bedrijf ontzettend veel nieuwe mogelijkheden.

Dit voorjaar is de werkplaats van het bedrijf flink uitgebreid met 100 m2. Daardoor ontstond plek voor de nieuwe kantenlijmmachine. Met een kantenlijmer kunnen de kanten van gezaagde panelen worden voorzien van een mooie afgewerkte stootvaste rand. Ideaal voor bijvoorbeeld de renovatie van een keuken. De klant kan nieuwe fronten laten maken, in elke gewenste kleur, exact op maat en direct netjes afgewerkt. Maar ook complete kasten kunnen in eigen beheer en op maat worden gemaakt.

Om iedereen op een leuke manier kennis te laten maken met alle mogelijkheden die Firma Nota te bieden heeft, wordt het open huis gehouden. Iedereen is 11 november welkom om een kijkje te komen nemen. “Doordat de werking van de machines wordt getoond, is het ook erg leuk voor kinderen”, aldus Theo Nota. “Neem ze dus vooral gezellig mee.”

Firma Nota is gevestigd aan de Hornleger 26a in Oosterwolde. Het familiebedrijf is opgericht in 1989. Klanten kunnen er terecht voor een nieuwe keuken of de renovatie van een bestaande keuken. Tevens levert het bedrijf complete badkamers en op maat gemaakte kasten. Kijk voor meer informatie op www.firmanota.nl.